Aan de mobiele versie van deze site wordt nog gewerkt. Kom eens terug op je laptop!

LET OP JE WOORDEN

Hallo, ik ben Carolyn en ik schrijf.

Schrijven dat is vaak uren naar je scherm staren zonder een letter op papier te zetten. Maar schrijven is ook ’s ochtends in de douche plots die ene slogan vinden. Schrijven is met een frisse kop beginnen aan een interview. Het beluisteren, herbeluisteren tot de woorden als een puzzel in elkaar vallen. Schrijven is ook je hoofd breken over dat ene woord om die ene zin perfect te maken.

Schrijven is elke keer een stukje van jezelf weggeven bij elke tekst die je aflevert. Schrijven is ook jezelf zijn terwijl je telkens weer iemand anders bent. Schrijven is alleen op een stoel achter een computer de dagen trotseren. Schrijven is een heleboel nieuwe mensen leren kennen, met elk een eigen verhaal.
En elk verhaal begint bij hallo.

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

OFFLINE

Brochures, catalogi, boeken, tijdschriften ... ik ben fan van elke letter die op papier wordt gedrukt. Voor de teksten kiezen we op basis van een efficiënte briefing de beste invalshoeken op maat van je doelgroep. Op eenvoudig verzoek trek ik bovendien met plezier een blik creatievelingen open, die ook je beelden en opmaak verzorgen.

 

ONLINE

Nieuwsbrieven, blogs, websites: ze zijn allemaal een deel van je externe communicatie. Je lezers persoonlijk aanspreken, hen informeren en inspireren is in de digitale wereld essentieel. Ik denk graag met je na over inhoud, vorm en frequentie. Zo zorgen we ervoor dat wat je de wereld instuurt, ook gelezen wordt.

 

PERSBERICHTEN

Wie iets te melden heeft, wil graag vermeld worden. Stuur je je nieuws naar een redactie of journalist, zorg er dan voor dat je persbericht 'een hapklare brok' is of de redacteur aanzet tot actie. Ik schrijf graag je persbericht en hou rekening met de regels van de kunst.

(EIND)REDACTIE - PREPRESS

Zelf je teksten geschreven, maar nood aan een kritische blik? Ik kijk graag je teksten voor je na en geef je feedback om je boodschap nog sterker te maken. Brochure klaar voor de drukker, maar toch nog even checken op spaties en komma's? Beter even een extra paar ogen raadplegen, dan 5000 brochures opnieuw laten drukken.

 

EN NOG MEER

En dan zijn er nog de speeches, scripts, brieven, voice-overs, interviews, artikels, standaardmails, bedrijfsprofielen, biografieën, eventverslagen, uitnodigingen, social media posts, white papers, long reads, ... die ik òòk heel graag voor je schrijf. Geen idee is te zot, geen project te ... uitdagend! Contacteer me en ik bespreek graag met jou de mogelijkheden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Open de bevestigingsmail om je inschrijving compleet te maken!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

WHAT PEOPLE SAY ...

 
Nel Van Breda
Van Breda Vastgoed

k heb Carolyn leren kennen via BNI en ze kwam direct heel sympathiek over. Aangezien ik op zoek was naar een copywriter heb ik haar website bezocht en vond haar schrijfstijl heel vlot, aangenaam en professioneel. Ze heeft me duidelijk goed begrepen want de brieven die ze voor mij heeft geschreven voldeden perfect aan mijn verwachten en hoe ik het wou overbrengen. Kortom, een leuke sympathieke dame met een grote passie voor haar vak en een professionele aanpak!

 
Bart Scheenaerts
BLWRK

Een blog schrijven is vanaf gisteren dus 8 minuten werk voor me. Dat kan. Dit had ik nooit kunnen dromen. En beter dan dit heb ik nog nooit geschreven. Terwijl ik aan het stuur zit van mijn wagen zelfs. Elke week opnieuw eentje is mijn nieuwe doel, want dit smaakt naar meer. Dank je wel, Carolyn. Hartelijk zelfs.

 
Stijn Schets
Popkorn

Copywriting is meer dan blogberichten, websiteteksten of artikels schrijven. Met een opdracht waar er meer tussen de regels dan in de regels moest staan is de samenwerking gestart. Hoe haar aanpak juist werkt en wat ze doet weet ik niet maar dat het effectief is kan ik verzekeren. Waar we vroeger met verschillende copywriters samenwerkte kan ik zeggen dat we er nu nog maar 1 aanbevelen. Bedankt voor de vlotte en professionele samenwerking… op naar de volgende!

 
Kristel Nijskens
Ikhouvanfotografie.be

Foto's zeggen zoveel meer dan woorden, wordt wel eens beweerd. Voor ik Carolyn leerde kennen, was ik daar als fotograaf dan ook van overtuigd. Ondertussen heb ik die mening herzien, want haar teksten en woorden zijn een mooie aanvulling op wat ik als fotograaf wil zeggen. Ze schrijft exact wat ik wil meegeven aan de kijker. 

 
Tom Lauwers
Tom's Cabin

Hey Carolyn, het is fijn om weten dat jij mijn woorden "mind". Met een onduidelijke telefonische briefing en een onmenselijk deadline heb je een goede, praktische en flexibele tekst gegeven. You minded my words, so i don't need to worry. Top top top!

 
Hendrik Hellemans
Coachingplanet.be

Erg aangenaam werken met Carolyn. Goede communicatie en overleg, zij begrijpt de essentie van wat men juist bedoelt. Zij volgt ook het project op tot het einde, erg professioneel. Echt een topper!

EVEN SAMENZITTEN?

CONTACT

PORTFOLIO

No items found.
 
Futurecat

Webteksten voor trendwatcher - www.futurecat.be

 
Sleen

Webteksten voor een eigenzinnige fotografe

 
XTR-shop - Nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief voor Fietsenwinkel/Fietshersteller XTR-shop.

 
Rubenshuis - UIt in Antwerpen

Hier komt een zin die dit item kort omschrijft.

 
Persberichten B2B en B2C - A12 Shopping

 
Coachingplanet

Marathonloper Hendrik Hellemans overwint zevende continent.

 
Technotape

Technotape International introduces TURBO Wrapper

 
AZ MONICA

Persbericht